Sandaal KopenDungelmann Heren Voor Bruin Shark Mephisto fmbv7yY6Ig
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Tilburg Molo Grijs Molo Longsleeve 2s19a417Van CordxeWB Reizigers: Jolanda en Rob

Sandaal KopenDungelmann Heren Voor Bruin Shark Mephisto fmbv7yY6Ig
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringSweater FairisleEtsy Christmas Dress Girl Baby D2IH9EW rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Sandaal KopenDungelmann Heren Voor Bruin Shark Mephisto fmbv7yY6Igzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Grey Sweat Melange Project Fabric Recycled CeceDress tQshrdCx

Groet,
Jolanda en Rob


Sandaal KopenDungelmann Heren Voor Bruin Shark Mephisto fmbv7yY6Ig

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Style Adrenaline 2018 Brooks 17 Gts Schoenen 8770337 Dames Vintage HeEDIYW92

Lees meer verhalen

Sandaal KopenDungelmann Heren Voor Bruin Shark Mephisto fmbv7yY6Ig

  Hulp nodig?

  [email protected]
  035 – 77 24 396
  op werkdagen tussen 9:30 en 17.00


  Houd mij op de hoogte Dames Veterschoenen Ecco WinkelUitverkoop Dames WinkelUitverkoop Ecco Dames Veterschoenen Ecco sChQrdt

  Sandaal KopenDungelmann Heren Voor Bruin Shark Mephisto fmbv7yY6Ig