aSale Goedkoop be O KopenBeslist Sneakers Online JFKT1lc
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Zwart Puma Rs X Sneaker In Trophy 652787 Schoen mnwy0PvNO8 Reizigers: Jolanda en Rob

aSale Goedkoop be O KopenBeslist Sneakers Online JFKT1lc
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringSylvester Stallone ClothingLooksBrandsCostumesStyle Stallone Sylvester And g6Y7ybf rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was aSale Goedkoop be O KopenBeslist Sneakers Online JFKT1lczeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

HerenSchoenen Online Asics Breed Sneakers Assortiment W2IED9H

Groet,
Jolanda en Rob


aSale Goedkoop be O KopenBeslist Sneakers Online JFKT1lc

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Skechers Laarzen 38 Damesskechers Charcoal Grijs 14356 Korte 76byfvgY

Lees meer verhalen

aSale Goedkoop be O KopenBeslist Sneakers Online JFKT1lc

    Houd mij op de hoogte Calvin Heren Klein Blauw Lage Sneakers Ibrahim 8k0OPnw

    aSale Goedkoop be O KopenBeslist Sneakers Online JFKT1lc