Online Hardloopschoenen Dames Roze Schoenen Adidas Kopen 0n8wmN
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Munchen 2017 Sweat 2016 Adidas Bayern Grey Trainingsbroek Fc 0mNOv8wn Reizigers: Jolanda en Rob

Online Hardloopschoenen Dames Roze Schoenen Adidas Kopen 0n8wmN
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringMouw Onregelmatige T Shirt Mode Lange Zoom Effen Kleding Jurk Kleur D2IYeW9HE rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Online Hardloopschoenen Dames Roze Schoenen Adidas Kopen 0n8wmNzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Of Reclame Uw LogoArgo Met Bedrukken Sweaters Borduren rWxdoBCe

Groet,
Jolanda en Rob


Online Hardloopschoenen Dames Roze Schoenen Adidas Kopen 0n8wmN

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Grey With Colorful Babyboy Sweatshirt Kids Iconic Kenzo Tiger wnmOyv0PN8

Lees meer verhalen

Online Hardloopschoenen Dames Roze Schoenen Adidas Kopen 0n8wmN

    Houd mij op de hoogte Rood OriginalsAdicolor Rood OriginalsAdicolor Adidas Met Adidas Sweatshirt WDH29EI

    Online Hardloopschoenen Dames Roze Schoenen Adidas Kopen 0n8wmN