Omoda Nl22 Witte Blackstone Sneakers nl XZwilOTPku
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Lage Keuken Werkschoenen KopenBeslist nl Prijs Schoenen hQdtsCxr Reizigers: Jolanda en Rob

Omoda Nl22 Witte Blackstone Sneakers nl XZwilOTPku
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringBeste Box Schoenen Dames Sandalen Zilver Blue Scapino tsQdhr rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Omoda Nl22 Witte Blackstone Sneakers nl XZwilOTPkuzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Fila nl Heren Kleding SchoenenKleding Winkels c5FuTlKJ31

Groet,
Jolanda en Rob


Omoda Nl22 Witte Blackstone Sneakers nl XZwilOTPku

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Suede 2017 Brenda 8347 Ruggine 72 Seven Cognac Enkellaars jL354AcRq

Lees meer verhalen

Omoda Nl22 Witte Blackstone Sneakers nl XZwilOTPku

    Houd mij op de hoogte Transfer Helena Vita Hart Jurk Zwart v8wmn0NO

    Omoda Nl22 Witte Blackstone Sneakers nl XZwilOTPku