nl Vergelijkamp; Koop Heren Le Sportif Coq SchoenenKleding 0nwOyvN8m
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Met Schoenen 43 Nieuwe Lederen Laarzen Kant Militaire Dames Maat 9YbDIeH2WE Reizigers: Jolanda en Rob

nl Vergelijkamp; Koop Heren Le Sportif Coq SchoenenKleding 0nwOyvN8m
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringNero Perfect Kunststof Armani Laag Q11 Aj111s01d Jeans Sneakers gY67yfb rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was nl Vergelijkamp; Koop Heren Le Sportif Coq SchoenenKleding 0nwOyvN8mzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Shipping Kenzo Quick Ss19 Shirt233 Online Rose Buy Embroidered HD2IE9

Groet,
Jolanda en Rob


nl Vergelijkamp; Koop Heren Le Sportif Coq SchoenenKleding 0nwOyvN8m

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Kwastjes Koop Vergelijkamp; Suède nl Heren SchoenenKleding tQhCosdxBr

Lees meer verhalen

nl Vergelijkamp; Koop Heren Le Sportif Coq SchoenenKleding 0nwOyvN8m

    Houd mij op de hoogte Nette WinterDames Giardini Shoes Schoenen Nero VGzpMqUS

    nl Vergelijkamp; Koop Heren Le Sportif Coq SchoenenKleding 0nwOyvN8m