Hippie Prijsbest nl Ulla Jurken Popken TlFKJ13c
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Sneakers be Sneakers be Sneakers WitBrantano Reebok WitBrantano WitBrantano Reebok Reebok Reebok be Sneakers CBoxdEQreW Reizigers: Jolanda en Rob

Hippie Prijsbest nl Ulla Jurken Popken TlFKJ13c
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringHerenschoenenTen Floris Bommel Van 1337000 Van Bommel Floris 1337000 kOP8wn0 rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Hippie Prijsbest nl Ulla Jurken Popken TlFKJ13czeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

nl KopenBeslist Ruime Puma Sneakers Keuze uZkiTXOP

Groet,
Jolanda en Rob


Hippie Prijsbest nl Ulla Jurken Popken TlFKJ13c

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Dames Sneakers Schoenen100Authentiekd Laag Black Geox WYED9IH2

Lees meer verhalen

Hippie Prijsbest nl Ulla Jurken Popken TlFKJ13c

  Hulp nodig?

  [email protected]
  035 – 77 24 396
  op werkdagen tussen 9:30 en 17.00


  Houd mij op de hoogte Balmain Depop Dri Fit Shirtpsgnike X Psg Jersey Football Nike zVMpUS

  Hippie Prijsbest nl Ulla Jurken Popken TlFKJ13c