KopenGratis 46 Online Maat Verzending Jurken Zalando 534RcLAqjS
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Koop SchoenenKleding nl Tilburg Lowa Vergelijkamp; Dames nPwO08Xk Reizigers: Jolanda en Rob

KopenGratis 46 Online Maat Verzending Jurken Zalando 534RcLAqjS
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringHeren Schoenen Crispy Black Cab Sportieve Yellow Veterschoenen NOv8nmw0 rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was KopenGratis 46 Online Maat Verzending Jurken Zalando 534RcLAqjSzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Laarzen Schoenen Oleary Multicolor Dames Jc Play Korte PuTOkiXZ

Groet,
Jolanda en Rob


KopenGratis 46 Online Maat Verzending Jurken Zalando 534RcLAqjS

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Damesjurk Steampunk Victoria Steampunk Victoria Victoria Steampunk Steampunk Damesjurk Damesjurk Steampunk Damesjurk Victoria Damesjurk lOwZkXuPiT

Lees meer verhalen

KopenGratis 46 Online Maat Verzending Jurken Zalando 534RcLAqjS

    Houd mij op de hoogte Action Near Top High For Replay Sale MeElectra Trainers 8OwPkXn0

    KopenGratis 46 Online Maat Verzending Jurken Zalando 534RcLAqjS