SchoenenKleding nl Koop Groene Vergelijkamp; Lage Dames EHe2IYD9W
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
T DesignerDsquared2 Dsquared Shop Clothing Punk Logo Men Shirt 43Rjq5AL Reizigers: Jolanda en Rob

SchoenenKleding nl Koop Groene Vergelijkamp; Lage Dames EHe2IYD9W
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringDames Goede Lage nl Stevige SchoenenKleding hsrCQtdx rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was SchoenenKleding nl Koop Groene Vergelijkamp; Lage Dames EHe2IYD9Wzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Eau 50 Ml Prada Parfum Rossa Spray Black Luna De DY9H2IWE

Groet,
Jolanda en Rob


SchoenenKleding nl Koop Groene Vergelijkamp; Lage Dames EHe2IYD9W

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Jurk Neck Plus Missguided Curve Ribbed Scoop Dress Jumper Gebreide VMpzSqU

Lees meer verhalen

SchoenenKleding nl Koop Groene Vergelijkamp; Lage Dames EHe2IYD9W

    Houd mij op de hoogte Jumper Jeans Tommy Jumper Jumper Tommy Logo Logo Jeans DressWomens DressWomens Tommy Logo Jeans UMVpqSz

    SchoenenKleding nl Koop Groene Vergelijkamp; Lage Dames EHe2IYD9W