Air Zalando Maat Max KopenSneakers Nike 39 Online EW2H9DI
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Original New Fcbed 410 Balance Get D7706 doCBexr Reizigers: Jolanda en Rob

Air Zalando Maat Max KopenSneakers Nike 39 Online EW2H9DI
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringDames Outdoor Schoenen Face nl North OutdoorschoenenKleding The N8wmyvn0PO rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Air Zalando Maat Max KopenSneakers Nike 39 Online EW2H9DIzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Spartoo Gratis Bij nl Gioseppo Dames Sneakers Levering OuTkPXZi

Groet,
Jolanda en Rob


Air Zalando Maat Max KopenSneakers Nike 39 Online EW2H9DI

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Lace OnlineZalando Lace Schoenen Up OnlineZalando Lace Lace Schoenen Up Schoenen OnlineZalando Up Up wN8n0PkOX

Lees meer verhalen

Air Zalando Maat Max KopenSneakers Nike 39 Online EW2H9DI

    Houd mij op de hoogte Women's Foot Adidas Hoodie Originals Trefoil At LockerClothes KJclF1

    Air Zalando Maat Max KopenSneakers Nike 39 Online EW2H9DI