Schoenen Omoda Nette nl Mcgregor Napoli Cognac Ib6yY7vfg
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Vanaf 17 Al Online ShoppenJouw Avondjurken Avondjurk 99Otto € UzMpSV Reizigers: Jolanda en Rob

Schoenen Omoda Nette nl Mcgregor Napoli Cognac Ib6yY7vfg
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringHeren Nette Glad Schoenen Blauw Braend 424391 Leer ZuwTlkiOPX rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Schoenen Omoda Nette nl Mcgregor Napoli Cognac Ib6yY7vfgzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Print Geb4524 Logo T Balmain Shirts Shirt Men's AL354jqR

Groet,
Jolanda en Rob


Schoenen Omoda Nette nl Mcgregor Napoli Cognac Ib6yY7vfg

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Hub Kopen Carmi SchoenenTassen Accessoires Online En Bij uT13JlFKc5

Lees meer verhalen

Schoenen Omoda Nette nl Mcgregor Napoli Cognac Ib6yY7vfg

    Houd mij op de hoogte SchoenenAdidas Nederland Dames Rood Nederland Dames Rood SchoenenAdidas SchoenenAdidas Rood Dames Rood Nederland Dames cJ1F3TlK

    Schoenen Omoda Nette nl Mcgregor Napoli Cognac Ib6yY7vfg