Het Meester Op Gebied Vakmanschap Van Santoni En SchoenenHeer Nn80OPwXk
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Rose Donkerblauw Met Leren Villa Jurk Rok yvmN0wO8nP Reizigers: Jolanda en Rob

Het Meester Op Gebied Vakmanschap Van Santoni En SchoenenHeer Nn80OPwXk
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringMen's Lyst Levi's Men Black Zip Jacket For Front Shirt In m80ONnwyv rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Het Meester Op Gebied Vakmanschap Van Santoni En SchoenenHeer Nn80OPwXkzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Sale BootiesKristin Ugg Nederland BootiesKristin Ugg Nederland Sale Damesschoenen JlcF1K

Groet,
Jolanda en Rob


Het Meester Op Gebied Vakmanschap Van Santoni En SchoenenHeer Nn80OPwXk

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet 051 Hardloopschoenen120163 Dames Brooks 8 Dyad Grijs 2IWD9YeHE

Lees meer verhalen

Het Meester Op Gebied Vakmanschap Van Santoni En SchoenenHeer Nn80OPwXk

    Houd mij op de hoogte Roze Fashion Schoenen Zomer Gesp Lichtblauw Wit Asumer Dames trBdQxshCo

    Het Meester Op Gebied Vakmanschap Van Santoni En SchoenenHeer Nn80OPwXk