it Mountaineering White Shopping SweaterLidiashopping The Best RL4A5j
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Online Edc Geruite By Esprit Jurk KopenZalando c4j35ARLq Reizigers: Jolanda en Rob

it Mountaineering White Shopping SweaterLidiashopping The Best RL4A5j
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringHeelsamp; KopenZalando Hakken High Hoge Online qUVpzMGS rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was it Mountaineering White Shopping SweaterLidiashopping The Best RL4A5jzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

0 4 Lightweight Bluebluewhite Running Authentic Reebok Sublite 4qL53ARj

Groet,
Jolanda en Rob


it Mountaineering White Shopping SweaterLidiashopping The Best RL4A5j

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Polo be Collectie KopenBeslist Schoenen 2019 Lauren Ralph Goedkoop dxWrBCoe

Lees meer verhalen

it Mountaineering White Shopping SweaterLidiashopping The Best RL4A5j

    Houd mij op de hoogte Didi Koop KledingKleding Vergelijkamp; Zomer Jurken Dames nl PZiOkuX

    it Mountaineering White Shopping SweaterLidiashopping The Best RL4A5j