Top nl Shirt Stretch Sleeve Long BedrukkenBudgettextiel 35LAjqR4
Wool Cashmere Blend Ribbed Republic Sweater DressBanana JcFKl1

Levering

Snelle en veilige logistiek en leverbetrouwbaarheid

Exertis Hammer is veel meer dan een distributeur, maar of uw bestelling nu bestaat uit een pakje of uit meerdere pallets, een snelle en veilige logistiek en leverbetrouwbaarheid zijn fundamenteel voor wat we doen.

Schoenen Heren Air Obsidianobsidian Nike Force Mid 1 White SUzMpLqVG

Exertis Hammer biedt flexibele leveringsopties: 

Voor locaties in het Verenigd Koninkrijk wordt elke bestelling die voor 17:30 uur wordt geplaatst, gegarandeerd de volgende dag geleverd (leveringsopties voor 09:00 uur, 10:30 uur en 12.00 uur zijn eveneens beschikbaar). Voor dringende leveringen kunnen wij voor de meeste locaties ook levering op dezelfde dag aanbieden.

Voor locaties in de EU wordt elke bestelling die voor 16:30 uur wordt geplaatst, gegarandeerd de volgende dag geleverd (express opties zijn eveneens beschikbaar voor talrijke locaties). Gepalletiseerde leveringen gebeuren meestal binnen 2-5 werkdagen. 

Voor andere locaties,gebeurt de levering van pakketten meestal binnen 2-3 werkdagen en gepalletiseerde leveringen binnen 2-5 werkdagen.

Elke levering kan direct aan uw klanten met uw eigen papierwerk worden gedaan. Spreek met uw account manager voor meer informatie over ons volledig assortiment aan logistieke en leveringsmogelijkheden. 

Wij realiseren ons dat voorraad belangrijk is en dat levering belangrijk is en dat we wat prijs betreft concurrerend moeten zijn. Daarom is onze flexibiliteit onze belangrijkste onderscheidende factor. Wij bieden bijvoorbeeld 1 jaar geavanceerde vervanging voor al onze harde schijven en voor een beperkt aantal SSD's. Hoe beter wij uw zakelijke eisen begrijpen, hoe beter wij kunnen proberen om flexibiliteit te bieden en onze strategie aan te passen om aan uw behoeften te voldoen. - HammerSchoenen Heren Air Obsidianobsidian Nike Force Mid 1 White SUzMpLqVG

Chelsea Ellis Zwarte Omoda Boots Street Timberland nl fy6IYgb7vDe service die we van Hammer krijgen is uitstekend en ik kan geen enkel onderwerp bedenken dat voor verbetering vatbaar is. - SMB reseller

Schoenen Heren Air Obsidianobsidian Nike Force Mid 1 White SUzMpLqVG
Schoenen Heren Air Obsidianobsidian Nike Force Mid 1 White SUzMpLqVG
nl Voor Ecco Op Urban Veterschoen 99 Lifestyle Beslist € 109 Ac4Rq35jL
Trail New Balance Running Schoenen Runningschoenen cS5qAj3RL4

Ondersteuning

Activering en ondersteuning Financiering en krediet Schoenen Heren Air Obsidianobsidian Nike Force Mid 1 White SUzMpLqVGLevering Retours

Copyright © 2018 Exertis Hammer, Alle rechten voorbehouden.