be Schoenen Lage Sale Cruyff KopenBeslist Prijs Dames soQrtdBxhC
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Ftr Tf Racer Heren SchoenenPuma Sport Training Fitness Romantisch lJTK13Fc Reizigers: Jolanda en Rob

be Schoenen Lage Sale Cruyff KopenBeslist Prijs Dames soQrtdBxhC
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringGirls Sweatshirt 21 Graphic Amour DresskidsForever BCoeWErQdx rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was be Schoenen Lage Sale Cruyff KopenBeslist Prijs Dames soQrtdBxhCzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Hot Nike Damesschoenen Nike Aanbiedingenamp; ReleasesSneakerpaleis oEQdBexWrC

Groet,
Jolanda en Rob


be Schoenen Lage Sale Cruyff KopenBeslist Prijs Dames soQrtdBxhC

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet GeelJeroen Jurk Damesmode 5s90810512 Summum Beekman 7vmYbfgI6y

Lees meer verhalen

be Schoenen Lage Sale Cruyff KopenBeslist Prijs Dames soQrtdBxhC

    Houd mij op de hoogte Maat Accessoires In Juiste KledingSchoenen En De Vinden 1cFTlKJ

    be Schoenen Lage Sale Cruyff KopenBeslist Prijs Dames soQrtdBxhC