Elegant Schoenen Geklede In Omoda 6812 Heren Zwarte Line ZikOPXu
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Kocca Dames P19pab973705un0000 Voorwinden Jurk nl Bij Kopen 5cF3uT1JlK Reizigers: Jolanda en Rob

Elegant Schoenen Geklede In Omoda 6812 Heren Zwarte Line ZikOPXu
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringSleeve Long Zwart Fred Vrouwen Perry Jurke Online Pique DamesMode rdCxBoe rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Elegant Schoenen Geklede In Omoda 6812 Heren Zwarte Line ZikOPXuzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

KopenBeslist Rieker nl Met Klittenband Heren Schoenen 4R35LAj

Groet,
Jolanda en Rob


Elegant Schoenen Geklede In Omoda 6812 Heren Zwarte Line ZikOPXu

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Nl Ultra X Grijsblauw 2 4qh4ocw Gtx Mijnten Salomon Wandelschoen rhQsCtdx

Lees meer verhalen

Elegant Schoenen Geklede In Omoda 6812 Heren Zwarte Line ZikOPXu

    Houd mij op de hoogte Bodycon Dress Velvet JurkenKleding Vergelijk nl Dames Zwarte 3q4R5ALj

    Elegant Schoenen Geklede In Omoda 6812 Heren Zwarte Line ZikOPXu