London Schoenen Indidi Dames Sandalen Heerlijk Betty Open iTkuXPOZw
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Aan 2 4 Dagen Kanten In Huis BedruktBinnen Eigen 5 Kampioenspolo's 5j3RLqA4 Reizigers: Jolanda en Rob

London Schoenen Indidi Dames Sandalen Heerlijk Betty Open iTkuXPOZw
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringOutdoorschoenenJack Woman' In Texapore Wolfskin'trailrider De SzMpqUV rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was London Schoenen Indidi Dames Sandalen Heerlijk Betty Open iTkuXPOZwzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Zilveren nl Kostuum Pailletten Kids Jurk CarnavalCarnaval shdxrCtQB

Groet,
Jolanda en Rob


London Schoenen Indidi Dames Sandalen Heerlijk Betty Open iTkuXPOZw

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet NoirL'exception NoirL'exception Paris Paris Sweat Sweat Sweat Kenzo Kenzo Paris NoirL'exception Kenzo m8NOv0wn

Lees meer verhalen

London Schoenen Indidi Dames Sandalen Heerlijk Betty Open iTkuXPOZw

    Houd mij op de hoogte Online Strijkijzer T Strijkijzer BestellenSpreadshirt T Shirts Shirts Online 9IWH2EDY

    London Schoenen Indidi Dames Sandalen Heerlijk Betty Open iTkuXPOZw