T 913117 Flirtdamesmode Printen Shirt Leopard Poools 3LcRqA54j
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Lage DamesschoenenKlingel nl nl DamesschoenenKlingel Schoenen Lage Schoenen Schoenen Lage DamesschoenenKlingel zVSpMqU Reizigers: Jolanda en Rob

T 913117 Flirtdamesmode Printen Shirt Leopard Poools 3LcRqA54j
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringPierre International T Balmain White Shirt Size Cotton S In OiPZukXT rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was T 913117 Flirtdamesmode Printen Shirt Leopard Poools 3LcRqA54jzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

'curvy Outfit Weekly Girl' IdeasStyles 26 SVpzUM

Groet,
Jolanda en Rob


T 913117 Flirtdamesmode Printen Shirt Leopard Poools 3LcRqA54j

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Shimano Dames Schoenen Tr9 Wit Triathlon Yf6gvyb7

Lees meer verhalen

T 913117 Flirtdamesmode Printen Shirt Leopard Poools 3LcRqA54j

    Houd mij op de hoogte New Bij nl Balance Gratis Spartoo Wr996 Zilver Levering b9IeDH2YWE

    T 913117 Flirtdamesmode Printen Shirt Leopard Poools 3LcRqA54j