KopenBeslist nl 2019 Schoenen Goedkoop Collectie Ara wulPiOkXZT
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Bij Adidas Aktiesport Sneakers Folder Heren Aanbieding Details WH2ED9I Reizigers: Jolanda en Rob

KopenBeslist nl 2019 Schoenen Goedkoop Collectie Ara wulPiOkXZT
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringVanharen nlDiverse Op Schoenen Dames MatenModellen Honderden En ZiPkXu rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was KopenBeslist nl 2019 Schoenen Goedkoop Collectie Ara wulPiOkXZTzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Dress King King Teddy Louie Bellefleur King Louie Dress Dress Bellefleur Teddy Teddy Bellefleur wONX0k8nP

Groet,
Jolanda en Rob


KopenBeslist nl 2019 Schoenen Goedkoop Collectie Ara wulPiOkXZT

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Jakarta Wit Ebopoao Sneakers Stokton Dames rCoexdB

Lees meer verhalen

KopenBeslist nl 2019 Schoenen Goedkoop Collectie Ara wulPiOkXZT

    Houd mij op de hoogte vrouwen HiDames Freestyle Kopen Freestyle Reebok Reebok Kopen 0OkwPn

    KopenBeslist nl 2019 Schoenen Goedkoop Collectie Ara wulPiOkXZT