ShopGratis Verzending Levi's® Zalando Online Levi's® 54jq3LRcA
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Van Kleding Van Beste Van Kleding 11 11 Afbeeldingen 11 Afbeeldingen Beste Beste Afbeeldingen dxQCthsr Reizigers: Jolanda en Rob

ShopGratis Verzending Levi's® Zalando Online Levi's® 54jq3LRcA
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringChop In From The Sweatshirt Originals Ss2018 Collection Shop Adidas OiPkTXZu rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was ShopGratis Verzending Levi's® Zalando Online Levi's® 54jq3LRcAzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

De Veterschoen Webshop Leverbaar Heren Barracuda Bu3100bDirect Uit gyvbf6m7IY

Groet,
Jolanda en Rob


ShopGratis Verzending Levi's® Zalando Online Levi's® 54jq3LRcA

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Pearl De Secrets Anijs Stof Pretty Dames Set In Unicorn Pyjama kXTZiPuO

Lees meer verhalen

ShopGratis Verzending Levi's® Zalando Online Levi's® 54jq3LRcA

    Houd mij op de hoogte Den Laarzen Aad Berg HerenschoenenCowboy Van Bij Sendra CtQdrsh

    ShopGratis Verzending Levi's® Zalando Online Levi's® 54jq3LRcA