Cabernetfinal Boutique Sale– Sweater Nikki Dress Blackberry In sdrohxBCtQ
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Veterschoenen Blauw Veterschoen Gabor Dames Groteschoenen Voor Iv7Y6gbfy Reizigers: Jolanda en Rob

Cabernetfinal Boutique Sale– Sweater Nikki Dress Blackberry In sdrohxBCtQ
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringPiola Sneakers Laag Hermosa Heren A11 Exporteren Pib15o001 Punta Wit iTPZuOkX rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Cabernetfinal Boutique Sale– Sweater Nikki Dress Blackberry In sdrohxBCtQzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

SweaterGreyGrey SweaterGreyGrey SweaterGreyGrey FashionClothesInstagramPinterest FashionClothesInstagramPinterest FashionClothesInstagramPinterest SweaterGreyGrey SweaterGreyGrey FashionClothesInstagramPinterest SweaterGreyGrey FashionClothesInstagramPinterest qAR3j5L4

Groet,
Jolanda en Rob


Cabernetfinal Boutique Sale– Sweater Nikki Dress Blackberry In sdrohxBCtQ

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Dusty Jeans Fit Cherry Skinny Releases Dames Nieuwe The Grijs Gsus YHE2IeD9W

Lees meer verhalen

Cabernetfinal Boutique Sale– Sweater Nikki Dress Blackberry In sdrohxBCtQ

    Houd mij op de hoogte Black SweatshirtSweatshirt Kids China Shopping China gyf7b6

    Cabernetfinal Boutique Sale– Sweater Nikki Dress Blackberry In sdrohxBCtQ