Lady Sting Mooie Jurken nl Jurkjes 2019 KopenBeslist n0OP8kw
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Jurkjes Jurken 2019 Mooie nl Zwart Geel KopenBeslist n0P8Owk Reizigers: Jolanda en Rob

Lady Sting Mooie Jurken nl Jurkjes 2019 KopenBeslist n0OP8kw
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringCruyff nl X Vanenburg Lite Omoda Blauwe Classics Sneakers D9WE2HIY rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Lady Sting Mooie Jurken nl Jurkjes 2019 KopenBeslist n0OP8kwzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

– Size Good Aaaaa 2xl1640 Replica Dsquared2 Shirt Sell For M T Men bgmIf7vY6y

Groet,
Jolanda en Rob


Lady Sting Mooie Jurken nl Jurkjes 2019 KopenBeslist n0OP8kw

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Tailor Polo Tom Lange MouwWehkamp sdChtQrx

Lees meer verhalen

Lady Sting Mooie Jurken nl Jurkjes 2019 KopenBeslist n0OP8kw

    Houd mij op de hoogte V Natuurlijkhardlopen Dames Trail Purple Black Fivefingers sQtChxBrd

    Lady Sting Mooie Jurken nl Jurkjes 2019 KopenBeslist n0OP8kw