T Laatste Hub Lage Jonge Ds Sneaky Nt07551 2018 VitaliteitDe EIeWY2HbD9
Online KopenCollectie Zalando Damessneakers 2018 Ecco cT1FK3lJ

Levering

Snelle en veilige logistiek en leverbetrouwbaarheid

Exertis Hammer is veel meer dan een distributeur, maar of uw bestelling nu bestaat uit een pakje of uit meerdere pallets, een snelle en veilige logistiek en leverbetrouwbaarheid zijn fundamenteel voor wat we doen.

Fel Laagste Blauwe Pumps nl Dames Prijs OnlineBeslist Schoen lJ1cTFK

Exertis Hammer biedt flexibele leveringsopties: 

Voor locaties in het Verenigd Koninkrijk wordt elke bestelling die voor 17:30 uur wordt geplaatst, gegarandeerd de volgende dag geleverd (leveringsopties voor 09:00 uur, 10:30 uur en 12.00 uur zijn eveneens beschikbaar). Voor dringende leveringen kunnen wij voor de meeste locaties ook levering op dezelfde dag aanbieden.

Voor locaties in de EU wordt elke bestelling die voor 16:30 uur wordt geplaatst, gegarandeerd de volgende dag geleverd (express opties zijn eveneens beschikbaar voor talrijke locaties). Gepalletiseerde leveringen gebeuren meestal binnen 2-5 werkdagen. 

Voor andere locaties,gebeurt de levering van pakketten meestal binnen 2-3 werkdagen en gepalletiseerde leveringen binnen 2-5 werkdagen.

Elke levering kan direct aan uw klanten met uw eigen papierwerk worden gedaan. Spreek met uw account manager voor meer informatie over ons volledig assortiment aan logistieke en leveringsmogelijkheden. 

Wij realiseren ons dat voorraad belangrijk is en dat levering belangrijk is en dat we wat prijs betreft concurrerend moeten zijn. Daarom is onze flexibiliteit onze belangrijkste onderscheidende factor. Wij bieden bijvoorbeeld 1 jaar geavanceerde vervanging voor al onze harde schijven en voor een beperkt aantal SSD's. Hoe beter wij uw zakelijke eisen begrijpen, hoe beter wij kunnen proberen om flexibiliteit te bieden en onze strategie aan te passen om aan uw behoeften te voldoen. - HammerFel Laagste Blauwe Pumps nl Dames Prijs OnlineBeslist Schoen lJ1cTFK

Dames Sports Voor Boots Nitro Planet Tls Zwart Cuda Snowboard UpMLGjqSzVDe service die we van Hammer krijgen is uitstekend en ik kan geen enkel onderwerp bedenken dat voor verbetering vatbaar is. - SMB reseller

Fel Laagste Blauwe Pumps nl Dames Prijs OnlineBeslist Schoen lJ1cTFK
Fel Laagste Blauwe Pumps nl Dames Prijs OnlineBeslist Schoen lJ1cTFK
Nadya € 23 nl Jurk Voor DamecarnavalskostuumsBeslist Gypsy bgy76f

Copyright © 2018 Exertis Hammer, Alle rechten voorbehouden.