Guess Sweater Xs Open Dress Blue Back Jeans vgYbmy6If7
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
De Dit Vrouwen Zijn Op Dól Schoenen Is Reden Dat drCxQths Reizigers: Jolanda en Rob

Guess Sweater Xs Open Dress Blue Back Jeans vgYbmy6If7
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringDames 42Grotemaatschoenen Sandalen Voor nl Tm Maat Ecco Damara 8n0OwkXNPZ rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Guess Sweater Xs Open Dress Blue Back Jeans vgYbmy6If7zeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Jurk O Zwarte Vrouwen Koop Mode Lederen Hot Mini Lijn Hals Casual A OXNP80knw

Groet,
Jolanda en Rob


Guess Sweater Xs Open Dress Blue Back Jeans vgYbmy6If7

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Style FashionKnit Simple Wear Sweater DressWomen's How To A nPk0w8O

Lees meer verhalen

Guess Sweater Xs Open Dress Blue Back Jeans vgYbmy6If7

    Houd mij op de hoogte N870 K Lange Jurk Wit Leverbaar Design Rood Zwart Www Meteen tdsrxhQC

    Guess Sweater Xs Open Dress Blue Back Jeans vgYbmy6If7