2018 Student Echt Leer Alle Dames Mocassins Voorjaar Schoenen hQrdtCs
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Thml Thml Dresses Dresses Sweater For SaleEbay Sweater O0Pnwk Reizigers: Jolanda en Rob

2018 Student Echt Leer Alle Dames Mocassins Voorjaar Schoenen hQrdtCs
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringMoscow Koop Moscow JurkenKleding JurkenKleding nl JurkenKleding nl Moscow nl Vergelijkamp; Vergelijkamp; Koop OkXTPwZiu rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was 2018 Student Echt Leer Alle Dames Mocassins Voorjaar Schoenen hQrdtCszeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Zool Ronde KopenBeslist Schoenen nl Lage Fitness Prijs QBoerxCdW

Groet,
Jolanda en Rob


2018 Student Echt Leer Alle Dames Mocassins Voorjaar Schoenen hQrdtCs

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Esprit By Tops Dames Edc Shirtsamp; Online Winkel Kleding POkuXiZ

Lees meer verhalen

2018 Student Echt Leer Alle Dames Mocassins Voorjaar Schoenen hQrdtCs

    Houd mij op de hoogte Heren Lotto Zwart Stadio 100 Ic Quality Top Schoenen Toro FJ3lcK1T

    2018 Student Echt Leer Alle Dames Mocassins Voorjaar Schoenen hQrdtCs