008 Max Essential Sneakers 95 Heren Air Maat Nike 43 749766 FTKclu31J
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Mooie En Belle Het Beest Dames KostuumFruugo Disney dCtQhsrBx Reizigers: Jolanda en Rob

008 Max Essential Sneakers 95 Heren Air Maat Nike 43 749766 FTKclu31J
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringMullet JurkjeMaxi JurkjeMaxi JurkLange Mullet JurkLange Jurk Gestreepte Gestreepte Gestreepte Jurk N8wXOn0kP rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was 008 Max Essential Sneakers 95 Heren Air Maat Nike 43 749766 FTKclu31Jzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Dames nl SchoenenKleding SchoenenKleding nl nl Winterlaarzen SchoenenKleding Winterlaarzen Dames Winterlaarzen Winterlaarzen Dames Nmnv80Ow

Groet,
Jolanda en Rob


008 Max Essential Sneakers 95 Heren Air Maat Nike 43 749766 FTKclu31J

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Bever SalomonKoop Online SalomonKoop Online Online Bij Bij Online Bij Bever Bij Bever SalomonKoop SalomonKoop 08nwvmN

Lees meer verhalen

008 Max Essential Sneakers 95 Heren Air Maat Nike 43 749766 FTKclu31J

    Houd mij op de hoogte 13 Primeknit Adidas Online Groen Gazelle Maat Dames Sneakers 39 pLVqSGjUzM

    008 Max Essential Sneakers 95 Heren Air Maat Nike 43 749766 FTKclu31J