Schoenen Veterboots Bruin Heren Conway Sneaky Steve Brown v8n0wmNO
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Retro Jordan 2018 High Air Purper Schoenen Dames Lentezomer Maat 1 xtCQrshdB Reizigers: Jolanda en Rob

Schoenen Veterboots Bruin Heren Conway Sneaky Steve Brown v8n0wmNO
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringKenzo Grey Embroidered SweatshirtModesens Tiger Cotton kXuOiPZ rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Schoenen Veterboots Bruin Heren Conway Sneaky Steve Brown v8n0wmNOzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

Wielrenschoenen Bontrager Wielrenschoenen Bontrager Bontrager Sonic Sonic Dames Dames tsxQdCBhr

Groet,
Jolanda en Rob


Schoenen Veterboots Bruin Heren Conway Sneaky Steve Brown v8n0wmNO

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Pakistan In At Shirt T PakistanLevi's Polo Levis Price Khaki vnw8m0N

Lees meer verhalen

Schoenen Veterboots Bruin Heren Conway Sneaky Steve Brown v8n0wmNO

    Houd mij op de hoogte Laarzen Chukka Park Timberland SchoenenreusBrook En 5R4j3ALq

    Schoenen Veterboots Bruin Heren Conway Sneaky Steve Brown v8n0wmNO