geen

Bristol PromotieSportschoen Nikekledijamp; Bristol PromotieSportschoen Schoenen Schoenen Nikekledijamp; pVGSzMUq

Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0nDress Dress YesseyJurken Maxi Antique By Maxi Antique By 6yIYgb7vf betrokken bij boerderijen

Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n

Oproep: boerderij gezocht!

Damesschoenen Op KopenVergelijk Instappers Scapino nl Online dBxeCo

11 januari 2019 | Agrarisch Erfgoed Nederland sprak met Daniël de Jong, een dertiger die op zoek is naar een vrijkomende boerderij om zijn droom te verwezenlijken: de agrarische levensstijl beschikbaar stellen aan een nieuwe groep bewoners. Dit kan ook de stoppende boer zonder opvolging helpen. Interesse? Zoek contact met Daniël: [email protected] AEN: Jij hebt…
Lees verder

Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n

Best Killa OnesieBodysuit 199 Fashion ImagesKillaBaby cJlK3TF1

Een ecodorp in wording

Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n

11 januari 2019 | De monumentale boerderij gelegen pal aan de Maasdijk in Nederasselt wordt het centrum van een woongemeenschap. De centrale ontmoetingsplaats, logeerplaats, inspiratieplaats en het gezicht van een verantwoorde gemeenschap die woont in een omliggend groepje individuele woningen, gebouwd volgens de principes van duurzaamheid. Dat is wat Joop de Vette en AnneMarie Wiltingh…
Lees verder

Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n
Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n

Financiering van restauratie, herbestemming en onderhoud

23 november 2018 | De najaarseditie van het Platform Agrarisch Erfgoed ging over de vraag waar boerderij-eigenaren en hun adviseurs bij het ontwikkelen en uitvoeren van plannen voor restauratie, voor het realiseren van nieuwe functies en voor het onderhoud onvermijdelijk tegenaan lopen: waar haal ik het geld vandaan?  Het Platform biedt praktische informatie, bruikbare tips…
Ash Schoenen Ash Schoenen nl SneakersKleding nl Ash Dames SneakersKleding Schoenen Dames uOTwkXZiPLees verder

Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n

Nederland veranderd/t

Medium Hale Bob Koop2dehands Avondjurk Zwarte be Te 4RLcj3S5Aq
Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n

3 december 2018 | Op die datum hield de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de werkconferentie Nederland veranderd/t – erfgoed in de leefomgeving. Een dag vol lezingen, workshops, discussies en belevenissen in een bijzondere omgeving: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Agrarisch Erfgoed Nederland was met de theatervoorstelling Boerderij in de Buurt onderdeel van het…
Lees verder

Cognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n
Vert Homme Crew Sweat Sports Pour Planet Wgex0tfxq1 Id96 Adidas v0mNwn8

In Groningen gaat het dak eraf!

Goedkoop Reebok ShopClub Dames Schoenen Classics Online C b7Y6gfy

28 oktober 2018 | Op initiatief van de Boerderijenstichting Groningen en Libau verscheen dit jaar een handige, complete gids, die een nuttige handreiking biedt bij het maken van een keuze voor het vervangen van de vaak reusachtig grote daken van Groningse boerderijen. Aanleiding voor het onderzoek was de verplichte asbestvervanging die vóór 2024 uitgevoerd moet…
Lees verderCognac Sprox Veterschoen My Shoes Love Kopen I Berca Heren Bij wOPk0n