Blauw Inc Derby Suede Suit Hoog Heren Schoenen Y7vIb6gyf
Bijzondere herinneringen aan afwisselend China

Reisperiode: 8 t/m 29 april 2017
Koop VeterschoenenKleding Dames nl Vergelijkamp; Footnotes Schoenen Nwmn80 Reizigers: Jolanda en Rob

Blauw Inc Derby Suede Suit Hoog Heren Schoenen Y7vIb6gyf
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo, Ping’an & Dazhai, Lijiang, Shangri-La, Meili Snow Mountain & Chengdu
Reisduur: 22 dagen


Wij zijn een hele en unieke ervaringHooded Sweater Herfst Jurk Lerfey Sweatshirt Vrouwen Lange Mouw y6Yfb7g rijker. Wij hebben genoten van deze reis die voortreffelijk georganiseerd was. Alle transfers zijn prima verlopen. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Het was een mooie ervaring om met de trein te reizen.

Veel gezien in afwisselend China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en het Terracotta Leger waren bijzondere bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Pingyao is een mooie onderbreking tussen de grote steden Beijing en Xian. Tijdens de riviercruise richting Yangshuo was het weer helaas iets minder, maar de overnachting in het guesthouse was prima.

Yunnan

De laatste week in Yunnan was Blauw Inc Derby Suede Suit Hoog Heren Schoenen Y7vIb6gyfzeer afwisselend. We hebben bijvoorbeeld erg genoten van de fietstocht in Lijiang. Het verblijf in Meili was ook geweldig. Shangri-La is wel weer toeristisch, maar iets buiten Shangri-La is de natuur prachtig.

 

Nathan was een prettige gids, die het programma zoveel mogelijk heeft afgestemd op onze wensen. Helaas hebben we de bergtoppen niet kunnen zien. De natuur is echter prachtig. De Tibetaanse sfeer was een mooie afwisseling met de andere regio’s van China. Dit gebied gaan we zeker nog eens bezoeken, maar dan in november of december.

Bijzondere herinneringen

Het was een geweldige ervaring met veel mooie herinneringen en ook wel bijzondere herinneringen. De Chinezen zijn toch wel bijzondere mensen met een heel eigen cultuur.

In ieder geval hebben wij de mensen wel ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al was communicatie niet altijd eenvoudig. Wat dat betreft waren we blij met de gidsen, die je toch in contact kunnen brengen met de lokale bevolking.

Hartelijk dank voor het organiseren van de prima verlopen reis. Voor een volgende reis naar China komen we zeker weer bij Your Planet terecht.

VeterschoenherenWehkamp Scapino Scapino VeterschoenherenWehkamp VeterschoenherenWehkamp Scapino Scapino Scapino Scapino Scapino VeterschoenherenWehkamp VeterschoenherenWehkamp VeterschoenherenWehkamp Scapino VeterschoenherenWehkamp QxeECrdBoW

Groet,
Jolanda en Rob


Blauw Inc Derby Suede Suit Hoog Heren Schoenen Y7vIb6gyf

Nog enkele impressies van de reis: Yangshuo & Ping’an

Chengdu

Tiger Leaping Gorge

Xi’an

 

Tweet Prijs Werkschoenen nl Dames Online KopenBeslist Lage A35L4Rjq

Lees meer verhalen

Blauw Inc Derby Suede Suit Hoog Heren Schoenen Y7vIb6gyf

    Houd mij op de hoogte Clothing Adidas Men'sAcademy Clothing Adidas Men'sAcademy Adidas iwOPXuTkZ

    Blauw Inc Derby Suede Suit Hoog Heren Schoenen Y7vIb6gyf