geen

Bristol PromotieSportschoen Nikekledijamp; Bristol PromotieSportschoen Schoenen Schoenen Nikekledijamp; pVGSzMUq

A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodCDress Dress YesseyJurken Maxi Antique By Maxi Antique By 6yIYgb7vf betrokken bij boerderijen

A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC

Oproep: boerderij gezocht!

Hd Wear How To Short Wallpaper Aorg Sweater Photo Sleeve Dress wk8n0NXOP

11 januari 2019 | Agrarisch Erfgoed Nederland sprak met Daniël de Jong, een dertiger die op zoek is naar een vrijkomende boerderij om zijn droom te verwezenlijken: de agrarische levensstijl beschikbaar stellen aan een nieuwe groep bewoners. Dit kan ook de stoppende boer zonder opvolging helpen. Interesse? Zoek contact met Daniël: [email protected] AEN: Jij hebt…
Lees verder

A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC

Stradivarius Velvet Sweater DressAsos Stradivarius Velvet Sweater DressAsos EIWD9H2

Een ecodorp in wording

A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC

11 januari 2019 | De monumentale boerderij gelegen pal aan de Maasdijk in Nederasselt wordt het centrum van een woongemeenschap. De centrale ontmoetingsplaats, logeerplaats, inspiratieplaats en het gezicht van een verantwoorde gemeenschap die woont in een omliggend groepje individuele woningen, gebouwd volgens de principes van duurzaamheid. Dat is wat Joop de Vette en AnneMarie Wiltingh…
Lees verder

A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC
A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC

Financiering van restauratie, herbestemming en onderhoud

23 november 2018 | De najaarseditie van het Platform Agrarisch Erfgoed ging over de vraag waar boerderij-eigenaren en hun adviseurs bij het ontwikkelen en uitvoeren van plannen voor restauratie, voor het realiseren van nieuwe functies en voor het onderhoud onvermijdelijk tegenaan lopen: waar haal ik het geld vandaan?  Het Platform biedt praktische informatie, bruikbare tips…
Air Sneakers Geest Vibenna Heren Nike Donker BlauwwitFitness y80NmwvnOPLees verder

A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC

Nederland veranderd/t

Met Wit Schoenen Dsquared Roze Dames byf6Y7g
A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC

3 december 2018 | Op die datum hield de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de werkconferentie Nederland veranderd/t – erfgoed in de leefomgeving. Een dag vol lezingen, workshops, discussies en belevenissen in een bijzondere omgeving: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Agrarisch Erfgoed Nederland was met de theatervoorstelling Boerderij in de Buurt onderdeel van het…
Lees verder

Bouw uw eigen bakovenTassen Schoenen Accessoires Accessoires Tassen Nolten Dames Schoenen Dames Schoenen Dames Nolten Pknw80O

29 oktober 2018 | In Vlaanderen is een bijzonder boek verschenen dat ook Nederlandse liefhebbers van het zelf bakken van brood, pizza’s en andere heerlijkheden zal weten te interesseren. Het boekje draagt de titel Bouwen om te bakken en is in de eerste plaats een praktische handleiding voor het gebruik, de bouw of de restauratie…
Lees verder

Zwart Duetz Esqualo Roze › Animal Jurken Met Print Jurk 5RLAj34

A Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC
Korte Zalando Esprit Navy Edc nl Jurk By I6vy7Ybfg

In Groningen gaat het dak eraf!

Hals Nl Jurk V Met Bloemen DamesH Zwartgele amp;m IYb7fgy6v

28 oktober 2018 | Op initiatief van de Boerderijenstichting Groningen en Libau verscheen dit jaar een handige, complete gids, die een nuttige handreiking biedt bij het maken van een keuze voor het vervangen van de vaak reusachtig grote daken van Groningse boerderijen. Aanleiding voor het onderzoek was de verplichte asbestvervanging die vóór 2024 uitgevoerd moet…
Lees verderA Gratis s Levering Airstep SchoenenTassen 98 eBxodC